Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس هیئت مدیره نظام پرستاری تهران گفت: با وجود جلساتی که مبنی بر پرداخت فوق‌‌العاده ویژه به پرستاران با وزارت بهداشت و سازمان برنامه و بودجه داشتیم، این مهم تاکنون محقق نشده است! - اخبار اجتماعی -

دکتر آرمین زارعیان در گفت‌‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگارن پویا با بیان این‌‌که از ابتدای شیوع کرونا، بحث پرداخت پاداش کرونا به مدافعان سلامت مطرح شد، اظهار کرد: اگر در کنار انگیزه‌‌های معنوی که در حرفه پرستاری به لحاظ اخلاقی و ذاتی وجود دارد، انگیزه‌‌های مالی وجود نداشته باشد، به تدریج و با افزایش بار بیماری کرونا، فرسودگی شغلی ایجاد می‌‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با وجود این‌‌که ما جلساتی مبنی بر پرداخت فوق‌‌العاده ویژه به پرستاران با وزارت بهداشت و سازمان برنامه و بودجه داشتیم، این مهم تاکنون محقق نشده و قرار بر این بوده است که از اول دی‌‌ ماه این اتفاق بیفتد و فوق‌‌العاده ویژه‌‌ای برای پرستاران پرداخت شود.

زارعیان در پاسخ به سؤالی درباره چرایی عدم پرداخت فوق‌‌العاده ویژه به پرستاران تا به امروز تصریح کرد: نامه‌‌ای از سوی سازمان برنامه و بودجه به وزارت بهداشت زده شد، مبنی بر این‌‌که وزارت بهداشت از محل درآمدهای اختصاصی خود و با نظر هیئت امنا، این پول را پرداخت کند؛ وزارت بهداشت و دانشگاه‌‌های علوم پزشکی نیز می‌‌گویند که درآمدهای اختصاصی ما در ایام کرونا به دلیل کاهش اعمال جراحی الکتیو و تمرکز بر پذیرش بیماران کرونایی، کاهش یافته است.

وی افزود: وزیر بهداشت به سازمان برنامه و بودجه گفته‌‌ است که به دلیل کاهش درآمدهای اختصاصی بیمارستان‌‌ها، توانایی پرداخت این میزان پاداش کرونا به پرستاران را ندارند! و این روند مکاتبات بین وزارت بهداشت و سازمان برنامه و بودجه ادامه پیدا کرده است و در این میان کسانی که متضرر شده‌‌اند کادر پرستاری هستند.

رئیس هیئت مدیره نظام پرستاری تهران با بیان این‌‌که درآمدهای اختصاصی دانشگاه‌‌های علوم پزشکی کاهش یافته و توان پرداخت فوق‌‌العاده ویژه به پرستاران را ندارند، خاطرنشان کرد: سازمان نظام پرستاری پیگیری‌‌های مکرر و جلساتی با نمایندگان مجلس، سازمان برنامه و بودجه و معاونت توسعه وزارت بهداشت داشته است و همه نیز در این جلسات معتقد بودند که باید مطالبات کادر درمان پرداخت شود اما هزار وعده خوبان یکی وفا نکند!

وی گفت: امیدوارم طبق آخرین قولی که داده شده است پرداخت مطالبات پرستاران و فوق‌‌العاده ویژه آن‌‌ها تا اول دی‌‌ ماه انجام شود؛ سازمان نظام پرستاری قول‌‌های داده شده را به همکاران پرستار منتقل کرده و آن‌‌ها را قانع کرده است؛ در صورتی که این فوق‌‌العاده ویژه پرداخت نشود دیگر اعتباری برای کسانی که وعده‌‌ پرداخت مطالبات می‌‌دهند، باقی نخواهد ماند.

کمبود شدید پرستار در ایران؛ هر تخت بیمارستان کمتر از یک پرستار!ارائه خدمات مراقبت پرستاری در منزل به 45000 بیمار کروناییگلایه پرستاران به رئیس جمهور از پرداخت نشدن مطالبات/ شهادت 84 پرستار در ایام کرونا

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: پرستار سازمان نظام پرستاری بهداشت و درمان پرستار سازمان نظام پرستاری بهداشت و درمان العاده ویژه به پرستاران سازمان برنامه و بودجه درآمدهای اختصاصی وزارت بهداشت نظام پرستاری پرداخت فوق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۳۴۸۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت بهداشت : محموله روغن آلوده به سموم مجوز مصرف ندارد

مشاور امور فنی و سیاستگذاری اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: محموله روغن آفتابگردان آلوده به سموم دفع آفات، از نظر سازمان غذا ودارو امکان ترخیص و مصرف ندارد.

به گزارش تسنیم؛ اخیراً انتشار خبر توزیع بیش از ۴۷ هزار تن روغن آلوده و مسموم و تاریخ گذشته در برخی از رسانه‌ها، جنجال به پا کرده است. براساس ادعای برخی رسانه‌ها، با وجود تأکید صریح سازمان غذا و دارو مبنی بر مسمومیت روغن‌ها به سموم کشاورزی و آفت‌کش‌ها و تاریخ مصرف گذشته بودن روغن‌ها، دستور ترخیص بیش از ۴۷ هزار تن از آن‌ها و توزیع در کشور، صادر شده است.

یوسف صادقیان؛ مشاور امور فنی و سیاستگذاری اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو در گفتگو با خبرنگار تسنیم با بیان این که این میزان روغن خام آفتابگردان در سال ۱۴۰۰ وارد کشور شده است، اظهار کرد: معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان نسبت به نمونه‌برداری و آنالیز این روغن در آن زمان اقدام کرده است که به دلیل مغایرت در باقی مانده سموم دفع آفات نباتی، این محموله نتوانست مجوز ترخیص اخذ کند.

وی افزود: واردکننده این روغن درخواست نمونه‌برداری مجدد را ارائه کرد که باتوجه به اینکه کالا، یک کالای استراتژیک بود سازمان غذا و دارو با این درخواست موافقت کرد که این آزمایشات مجدداً تکرار شد. سه مرحله نمونه‌برداری و پنج بار آزمایش انجام شد و در همه موارد نمونه‌برداری، عدم انطباق در باقی مانده سموم دفع آفات محرز شد.

مشاور امور فنی و سیاستگذاری اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو بیان کرد: در همین راستا هم به صاحب کالا و هم به معاونت غذا و داروی هرمزگان، عدم ترخیص و لزوم مرجوع کردن آن ابلاغ شد. این آزمایشات هم در آزمایشگاه‌های معاونت غذا و داروی هرمزگان و هم در آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو به عنوان معتبرترین آزمایشگاه کشوری در حوزه غذا انجام شده و بنابراین اعلام می‌کنیم که این محموله روغن از نظر سازمان غذا ودارو امکان ترخیص و مصرف ندارد و اقدامات قانونی نیز توسط مرجع قضایی در دست اقدام است تا این کالا مرجوع شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • بحران کمبود پرستار در کانادا
  • حق پرستاری؛ چراغی که به خانه معلولان رواست
  • وزارت بهداشت : محموله روغن آلوده به سموم مجوز مصرف ندارد
  • مرکز پرستاری همپای سلامت در تهران را بشناسید
  • پیگیر به‌کارگیری و استخدام نیروهای فعال دوران شیوع کرونا هستیم
  • پیگیر به‌کارگیری و استخدام نیروهای فعال دوران کرونا هستیم
  • انتقاد شدید فاطمه هاشمی از وزارت بهداشت
  • سازمان تامین اجتماعی در تحقق شعار سال نقش کلیدی دارد
  • تحقق طرح کاهش مصرف پلاستیک نیازمند تلاش همگانی است
  • دفاع عجیب خبرگزاری دولت از قلیان پرعارضه اکسیژن